Advertorial: Win een Audi Winter Experience!

Audi Winter Experience 2011
Wil jij een Audi Quattro testen in de meest extreme omstandigheden? Skiën of boarden met de pro’s? Verblijven in een luxe hotel? En dat een weekend lang samen met je beste vrienden?

Schrijf je in voor 7 februari op audi.nl/quattro en win een Audi Winter Experience, vergeet daarnaast de video niet op je Facebook Wall te delen, zodat ook je vrienden kunnen deelnemen en je zo meer kans maakt op de prijs! Het programma is zeer uitgebreid, je vertrekt op donderdag 24 februari in een Audi Quattro met winteruitrusting naar Seefeld, Oostenrijk. Daar check je in bij het hotel, waar het je gedurende je verblijf aan niets zal ontbreken. De volgende dag mag je de Quattro-techniek tot het uiterste gaan drijven, terwijl je op dag 3 met de pro’s van de Nederlandse Ski Vereniging op pad mag om het skigebied te ontdekken. Op 27 februari keer je terug naar Nederland, wat in een Audi Quattro natuurlijk geen straf is.

Bekijk snel onderstaande video, en deel de video op je Facebook Wall zodat al je vrienden ook kunnen deelnemen!

http://www.youtube.com/watch?v=nNO6R-7zuF0

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...