Audi S7 Sportback in Parijs

Audi A7 Sportback
Audi zal de Audi S7 Sportback introduceren in Parijs. Het gaat om een krachtiger variant van de Audi A7 Sportback.

De looks van de Audi A7 Sportback zijn al een tijdje geen geheim meer, de looks van de Audi S7 Sportback liggen dus redelijk voor de hand. De wagen zal goed gaan gelijken op de A7 Sportback, met dat verschil dat de S7 Sportback er een stuk sportiever uit zal zien. We mogen ons verwachten aan sportuitlaten, een steviger ophanging, grote velgen en een sportief interieur met kuipzetels.

Dan rest er ons enkel nog het gissen naar wat er onder de motorkap zal plaatsnemen. Bentley kondigde eerder al aan dat het een nieuwe V8-motor zal gebruiken in de toekomst en dat het zeker niet om een dieselmotor gaat. We vermoeden dat dezelfde motor plaats zal nemen onder de motorkap van de Audi S7 Sportback. Het zou gaan om een 4.0 liter grote benzinemotor.

Hoeveel vermogen deze motor zal leveren, is nog niet helemaal duidelijk, maar in combinatie met een turbo zou de motor in staat moeten zijn om meer dan 400 pk te leveren. Dan is het nog maar de vraag of Audi hierna een stapje verder zal gaan en de Audi RS7 Sportback zal lanceren. (via AB)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...