Volkswagen Passat CC Variant in de maak?

Volkswagen Passat_CC_Variant
Volgens AutoCar kunnen we binnen enkele jaren een Volkswagen Passat CC Variant op de markt verwachten. Echt waar?

Het zou natuurlijk altijd kunnen, maar echt logisch lijkt dit model alleszins niet. Volkswagen heeft momenteel al een Volkswagen Passat Variant in het gamma en het ziet er naar uit dat dat in de toekomst niet anders zal zijn. We kunnen ons bovendien niet direct indenken hoe de Volkswagen Passat CC Variant zich zou kunnen onderscheiden van de Passat Variant. Mocht dit model er komen, dan zou het alleszins een beetje meer up-market zijn dan de Volkswagen Passat.

Waarom zou Volkswagen dan precies werken aan een dergelijk model? Wel, in Amerika zal de nieuwe Passat niet verkocht worden. Wel krijgt Amerika een ander model, maar om toch een break-model op de markt te hebben, zou het kunnen dat er een Volkswagen Passat CC Variant komt. Hoe dan ook lijkt dit ons behoorlijk vergezocht. Omdat speculeren alleszins geen kwaad kan, maakte Theophilus Chin een schets van hoe het model eruit zou kunnen zien.

Volkswagen Passat_CC_Variant

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...