GroenLicht.be in je Audi A8

Audi A8 Online Internet UMTS
Optioneel kan je ervoor kiezen je Audi A8 uit te rusten met draadloos internet. Maar liefst 8 apparaten kunnen worden aangesloten.

Dankzij deze optie kan je je Audi A8(L) nog meer omtoveren naar de ultieme zakensedan. De wagen beschikt over een geïntegreerd WLAN-netwerk, dat via UMTS werkt, een snelle mobiele dataverbinding. Er kunnen 8 apparaten tegelijk aangesloten worden. Daarbij denkt Audi onder meer aan laptops, iPads en netbooks. Als iedereen in de wagen (inclusief bestuurder) dus 2 apparaten meeneemt, wordt het netwerk volledig benut.

Omdat niet alleen overal e-mail kunnen checken belangrijk is voor toplui, maar ook de veiligheid een grote rol speelt, heeft Audi ervoor gezorgd dat de verbinding beveiligd is. De maximum snelheid voor het internet bedraagt overigens 7,2 Mbit/s. Het enige wat je moet doen om de verbinding te verkrijgen, is je SIM-kaart in de telefoon van de wagen plaatsen. De communicatie verloopt via de antenne op het dak.

Deel dit bericht:

4 reacties op "GroenLicht.be in je Audi A8"

 1. XliljeezyX 22-05-2010 om 1:29

  dus het is niet voor prepaid gebruikers.. Maar ik neem aan dat zakelijke gebruikers een telly hebben van de zaak.

 2. MRM 22-05-2010 om 10:51

  Prepaid moet lukken, maar ik denk dat je herlaadkaart dan snel leeg zal zijn 😉

 3. Kristof 23-05-2010 om 23:47

  Voor laptops en netbooks eventueel nog handig, maar voor GSM’s lijkt me dit compleet nutteloos. De meeste A8-bezitters hebben ook wel een smartphone met internet.
  En als je met een A8 rijdt, zal die wel van de firma zijn, dus dan kan het factuurtje van het internet (20 euro max / maand ?) er wel af zeker ? 🙂

 4. Speed-Dragon 16-07-2010 om 10:12

  @Kristof:   Compleet mee eens 🙂

Reageer

Reactie aan het plaatsen...