Citroen DS3 in snelverkoop


Citroën zal vanaf 15 september 1.100 exclusieve exemplaren van de DS3 te koop stellen. 100 ervan zijn voor België en Luxemburg.

Wie op 15 september om 10.00u naar de site www.ds3.citroen.com surft, kan daar 1 van de 100 voor ons land bestemde Citroën DS3’s bestellen. De levering van de wagens begint pas maart 2010, bij een dealer naar keuze. Belgen en Luxemburgers kunnen uit 20 verschillende versies van de DS3 kiezen, waarmee Citroën nogmaals haar personalisatiemogelijkheden in de verf wil zetten.

Vanaf 15 september om 10 uur, en slechts gedurende enkele dagen, zal CITROËN de mogelijkheid bieden de DS3 te bestellen op de daartoe bestemde website www.ds3.citroen.com. Ter gelegenheid van de voorstelling aan het groot publiek tijdens het Salon van Frankfurt, zal het Merk 1100 exclusieve exemplaren te koop stellen waarvan 100 voor België en het Groothertogdom Luxemburg: zij worden voorgesteld in 20 verschillende versies die de rijkdom aan personaliseringsmogelijkheden van de DS3 illustreren. CITROËN innoveert door de internetter toe te laten het model van zijn keuze interactief on line te reserveren. Zodra de aankoop in het dealernet is bevestigd, zal hij bij de eersten zijn om levering te nemen van zijn DS3, begin maart 2010.
De CITROËN DS3 zal aan het grote publiek tijdens het Autosalon van Brussel in januari 2010 in Belgische première worden voorgesteld.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...