Audi R7 Concept Studie

Audi R7 Concept study
Nu opperhoofd Volkswagen eist dat Porsche zich terug op zijn eigen vakgebied specialiseert, kan die open ruimte misschien wel ingevuld worden door andere merken binnen de VAG groep.

Mocht de Panamera écht verdwijnen, heeft een Franse designer alreeds een conceptmodel getekend die perfect door het leven kan gaan als de R7. Als ze bij Audi namelijk het idee doortrekken om van elk model zoveel mogelijk varianten uit te brengen moeten ze dat ook gaan doen bij de succesvolle R8.

Er waren al eens geruchten over R4 (mini R8), maar ook een R7 vierdeurssportwagen moet lukken. Het concept dat getekend is door Gabriel Rhabi, een Franse gamedesigner met voorliefde voor wagens, ziet er prachtig uit. Bekende stijlkenmerken van Audi zitten erin verwerkt, zoals de welbekende Audifront en het lijnenspel langs de zijkanten (A5). De achterzijde heeft dan weer een beetje teveel weg van de Panamera, maar dat kan zeker en vast nog aangepast worden.

GroenLicht tip van de dag voor Audi: maken die handel! Wie wil er nu geen sportwagen voor het hele gezin? (via Carscoop)

Audi R7 Concept study

Audi R7 Concept study

Audi R7 Concept study

Audi R7 Concept study

Audi R7 Concept study

Deel dit bericht:

3 reacties op "Audi R7 Concept Studie"

  1. Kristof 11-09-2009 om 22:37

    Die achterkant is inderdaad Panamera ten top. Maar kvind em niet echt geslaagd. De voorkant is te breed en wat lomp ivm de rest van de auto. Geef mij dan maar de A5 Sportsback (met een zwaardere motor dan)

  2. XliljeezyX 11-09-2009 om 23:32

    Laten ze eerst die A5, S5, RS5 Sportback maar komen en dan de A7. en dan zien we wel veder.. audi heeft (gelukkig) teveel fantasie op dit moment!

  3. Philippe 15-09-2009 om 23:34

    Onmiddellijk in productie brengen, en dan met de nieuwste 3.0L diesel. dan teken ik vandaag nog.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...