Ferrari uurwerk: het ultieme Scuderiagadget?

Ferrari watch
Altijd al willen weten hoe snel jouw 430 Scuderia 16M het dak sluit? Of eerder de reisweg met je 599 tussen je woning en de dichtstbijzijnde Colruyt? Of je wilt gewoon liever zelf de F1 rondetijden opnemen. Dat kan allemaal vanaf heden in stijl met het nieuwe uurwerk van Ferrari.

Ook een aannemelijke optie is dat jouw wagen geen Steigerend Paard bezit, maar dat je gewoonweg fan bent van al dat snel geweld uit Maranello. Voor deze fanboys hebben ze een mooi uurwerk ontwikkeld met een erg preciese chronometer. Voor diegene die echt interesse hebben, je kan hem rond je pols hebben voor een 300 euro, uitsluitend te vinden in de Ferrari Stores (de dichtstbijzijnde vanuit België is die van Londen). De bijzonderheden aan dit uurwerk zijn het volgende:

SWISS ISA 9001/1300 ANADIGIT MULTIFUNCTION CHRONOGRAPH MOVEMENT
STAINLESS STEEL CASE WITH BLACK PVD TREATMENT. CASE BACK WITH SPECIAL LOGO ENGRAVED
44mm CASE
TOP RING WITH TACHOMETER INDICATIONS
ANTIREFLECTIVE MINERAL CRYSTAL
ANADIGIT MULTIFUNCTION DISPLAY WITH TWO LUMINESCENT HANDS
WATER RESISTANT TO 5 ATM
3 TIME ZONES
DIGITAL ALARM
DATE – DAY – MONTH – YEAR DISPLAY
WEEK NUMBER DISPLAY
CHRONO 1/100 SECOND
TACHOMETER
TIMER
DURABILITY OF BATTERY 47 MONTHS; END OF LIFE INDICATION
BLACK RUBBER STRAP, FRONT WITH FERRARI SHILED LOGO, INTERNAL PART WITH ‘SCUDERIA FERRARI’ EMBOSSING
STAINLESS STEEL BUCKLE, BLACK PVD TREATMENT

Heeft Ferrari haar marktplaats verplaatst naar een nieuwe markt, of is het voor iedereen crisis en willen ze toch hier en daar een extra graantje meepikken dankzij hun merchandising? Mocht ikzelf het geld hebben om een toffe Ferrari te kopen, dan had ik al lang een degelijk uurwerk!

Ferrari watcht
Ferrari watch

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...