MINI One D vult MINI-gamma aan


Vanaf september krijgt de MINI-familie er een nieuw familielid bij: de MINI One D. Goed voor 90 pk en een gemiddeld verbruik van 3,9 l/100 km.

Onder de motorkap van de MINI One D vinden we een 1.6 liter diesel met 90 pk en 215 Nm koppel bij 1.750 toeren per minuut. De MINI One D sprint van 0 naar 100 km/u in 11,5 seconden en heeft een topsnelheid van 182 km/u. De MINI One D stoot 104 gram CO2 uit per kilometer en is standaard uitgerust met een partikelfilter en een Start/Stop-systeem gecombineerd met een systeem dat de remenergie recupereert.

De MINI One D kan dankzij zijn beperkte CO2-uitstoot rekenen op een belastingsvoordeel van 15% op de aankoopprijs in België en valt in Nederland in de bijtellingscategorie van 20 procent. De vanafprijs in Nederland bedraagt 22.390 euro, de Belgische prijzen zijn nog niet vrijgegeven maar de startprijs zal onder de 20.000 euro liggen.

MINI One D

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...