Geneve ’09: Maserati GranTurismo S Automatic

maserati_granturismo_s_automatic
De Maserati GranTurismo S Automatic is een GranTurismo S met automatische versnellingsbak, maar Maserati heeft het over een nieuw model.

En wij geloven hen maar al te graag, want ze bezorgden ons een schitterend ontbijt. De Maserati GranTurismo S Automatic heeft een 4.7 liter V8 die 440 pk levert en 490 Nm. De velgen zijn prachtig en meten 20”. Het model dat op de stand in Genève stond kreeg een witte kleur en maakt de GranTurismo een prachtige lifestyle-wagen.

Aan de binnenkant zien we een typisch Maserati-interieur en dat is toch wel een compliment. De zetels waren uitgevoerd in een donkerbruine leersoort en zoals je kan zien, was dat ook het geval bij de versnellingspook. Aan die versnellingspook merk je tevens ook dat het hier wel degelijk om de Maserati GranTurismo S gaat.

Maserati GranTurismo S Automatic

Maserati GranTurismo S Automatic

Maserati GranTurismo S Automatic

Maserati GranTurismo S Automatic

Maserati GranTurismo S Automatic

Maserati GranTurismo S Automatic

Maserati GranTurismo S Automatic

Maserati GranTurismo S Automatic

Maserati GranTurismo S Automatic

Maserati GranTurismo S Automatic

Maserati GranTurismo S Automatic

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...