Gelekt: Audi TT-RS

audi_tt-rs_header
Normaal zou de Audi TT-RS pas voor het eerst op het autosalon van Genève getoond worden, maar op het internet is alles al gelekt.

Daardoor hebben we nu beschikking over enkele officiële foto’s, maar vooral over enkele details over de ultieme versie van de Audi TT. Onder de motorkap ligt een 2.5 liter vijfcilindermotor die 340 pk en 450 Nm koppel genereert. Die motor doet de wagen in 5 seconden naar 100 sprinten en heeft een topsnelheid van 250 km/u.

De Audi TT-RS beschikt over het Quattro-systeem, wat staat voor permanente vierwielaandrijving. Een nieuw chassis, nieuwe remmen en véél aluminium zorgen ervoor dat de wagen een optimale wegligging heeft. Meer details krijg je van ons op het autosalon van Genève. Op het filmpje hieronder kan je alvast naar het motorgeluid luisteren. (via GlobalMotors)

Audi TT-RS

Audi TT-RS

Audi TT-RS

Audi TT-RS

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...