Teaser: Spyker C8 Aileron

spyker_c8_aileron_teaser
Ook Spyker leert blijkbaar het teaseren kennen en past het toe op de Spyker C8 Aileron, die in Genève getoond zal worden.

Vorig jaar konden we inderdaad al een Spyker C8 Aileron zien op het autosalon van Genève, en de buitenkant zou naar men zegt niet veel nieuwigheden vertonen. Vooral aan de binnenkant zou de Spyker C8 Aileron een heuse verandering ondergaan zijn.

De kans is nog steeds enorm groot dat er een 4,2 liter V8-motor met 400 pk achterin zal liggen, al wordt er gesuggereerd dat de motor van de D8 Peking-to-Paris zijn ingang in de C8 Aileron zou kunnen vinden. Wat er precies allemaal van aan is, weten we op het autosalon van Genève te melden.

Naar het schijnt zou de Spyker C8 Aileron trouwens zijn dak verliezen tegen het jaar 2010, wij kijken er alvast naar uit! (via Autogespot)

spyker_teaser

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...