Teaser: Spyker B6 Venator Spyder Concept


Spyker’s B6 Venator Spyder Concept wereldwijd debuut is gepland op 16 augustus tijdens het Pebble Beach Concours d’Elegance.

Spyker zelf heeft nog maar weinig, zeg maar zo goed als niks, vrijgegeven over de B6 Venator Spyder Concept. De uitnodiging om op 16 augustus aanwezig te zijn bij zijn wereldpremière bevatte een kleine teaser van de nieuwe sportauto. Er is bitter weinig uit af te leiden, maar er wordt gesuggereerd dat de auto een sportieve styling krijgt net zoals de coupé die eerder dit jaar in Genève al zijn doop kreeg.

Net zoals de coupé zal de spyder waarschijnlijk een carrosserie uit carbon krijgen, een aluminium chassis en V6 middenmotor die meer dan 375 pk oplevert. Er is nog geen woord gerept over productieplannen maar de verkoop zou gepland zijn in Azië, Europa, India en het Midden-Oosten begin volgend jaar. In Amerika arriveert hij pas in de herfst van 2014 en zou daar zo’n $150,000 gaan kosten.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...