Maserati GranTurismo S MC Sport Line

Maserati GranTurismo S MC Sportline
Op het autosalon van Bologna heeft Maserati het “MC Sport Line” pakket voorgesteld voor de GranTurismo S.

Het “MC Sport Line” pakket wordt initieel enkel beschikbaar op de GranTurismo S. Het pakket omvat aerodynamische verbeteringen, carbonvezel spoilers voor- en achteraan, matzwarte side skirts en carbonvezel zijspiegels en deurklinken. Zwarte 20″ velgen maken het geheel af.

Om de wegligging te verbeteren is de wagen met 10 mm verlaagd en is de vering stijver. Binnenin is carbon het codewoord: carbon stuur, carbon schakelflippers en carbon instrumentenpaneel. Onder de motorkap vinden we de 440 pk sterke 4.7 liter V8 met elektrische MC-Shift versnellingsbak uit de GranTurismo S. De GranTurismo S MC Sport Line is de ultieme Maserati, luxueus en verdomd krachtig.

Maserati GranTurismo S MC Sportline

Maserati GranTurismo S MC Sportline

Deel dit bericht:

1 reactie op "Maserati GranTurismo S MC Sport Line"

  1. BNNY 04-12-2008 om 22:28

    Prachtig!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...