VW Passat CC Super Performance Concept

VW Passat Super Performance Concept Volkswagen
Sommige tuners vergrijpen zich aan een wagen, andere maken er iets moois van. Een voorbeeld van dat laatste: de VW Passat CC Super Performance Concept.

Op de SEMA show in de VSA staat deze Volkswagen Passat CC Super Performance Concept, die door een samenwerking tussen APR, LLC, Recaro, H&R en Brembo ontstaan is. Behoorlijk wat tuners dus! Volkswagen zorgde uiteraard voor de wagen ;).

Aan de buitenkant zien we accenten in het zwart chroom, nieuwe bumpers en een spoiler. De wielen zijn 20″ groot en vallen vooral op door hun grootte. Het uitlaatsysteem werd onder handen genomen, de uitlaten zelf zijn rechthoekig en zitten in de carroserie verwerkt. Onder de motorkap ligt het 2.0l TSI blok, dat voorzien is van maar liefst 3 turbochargers, die evenveel prestatieniveau’s hebben. In de Full Power Mode levert het blok 311 pk en 424 Nm, de GT mode zorgt voor 252 pk en 363 Nm, terwijl de ECO-mode 222 pk en 320 Nm koppel levert.

Volgens Volkswagen kan het verbruik in de Eco-mode gedrukt worden met 1,3l per 100 km op de snelweg, in de stad zou dit nog hoger liggen.

Aan de binnenkant veranderde er niet bijster veel, al vallen de Recaro sportstoelen wel op, al vind ik ze niet bepaald passend bij de Passat CC.

De Volkswagen Passat CC Gold Coast of toch deze?

Deel dit bericht:

3 reacties op "VW Passat CC Super Performance Concept"

  1. Bert 07-11-2008 om 16:31

    Netjes, de Passat CC zorgt blijkbaar voor veel mogelijkheden bij tuners…

  2. _____________ 07-11-2008 om 16:31

    niks anders over te zeggen dan: WOW!!!!

  3. XliljeezyX 07-11-2008 om 19:41

    moet je nagaan dat de normale CC al prachtig is. dan is dit… Geil.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...