Concept Car: VW-Apple iCar


Er gaan al langer geruchten over een samenwerking tussen Apple en VW de ronde. Het resultaat daarvan: de iCar.

Vorig jaar in augustus begonnen de speculaties, aangezien de CEO van Apple, Steve Jobs, een ontmoeting had met Martin Winterkorn, CEO van VW. Volkswagen bevestigt deze bijeenkomst, maar blijft vaag over de reden van de samenkomst. Er werd eerst gedacht aan het touch-screen dat VW gaat gebruiken in haar toekomstige modellen, maar nu komt het Duitse AutoBild af met het concept iCar, dat nooit eerder werd gezien.

Of het dus effectief om een samenwerking gaat tussen Apple en VW is niet zeker, maar moest dat het geval zijn, houden we u zeker op de hoogte, want dan zien we deze wagen ongetwijfeld op een of andere autoshow.

De cover van AutoBild zegt: so einfach wie ein iPod, zo eenvoudig als een iPod. Laten we hopen dat het stuur niet veranderd is door het draaiwiel van de vorige generatie iPod ;).

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...