Spyshots: MINI Cooper Cabrio 2009

MINI Cooper Cabrio
De gefacelifte MINI Cooper is reeds een jaar geleden in première gegaan maar de nieuwe Cooper Cabrio moet nog steeds voorgesteld worden aan het publiek. De eerste spyshots geven ons een eerste blik op de gefacelifte MINI Cabrio.

Volgens bronnen krijgt de gefacelifte MINI Cabrio een nieuwe multifunctionele soft top, wat men daarmee precies bedoeld is nog niet volledig duidelijk. De C-pilaar is even wijd als het huidige model dus de achteruitkijk zal niet echt verbeterd zijn. De nieuwe top lijkt wel makkelijker opvouwbaar dan deze op het huidige model.

Zoals bij de gewone MINI Cooper heeft MINI niet te veel uiterlijke wijzigingen gedaan ten opzichte van de huidige generatie. De iets grotere dimensies van de tweede generatie MINI zullen er ongetwijfeld voor zorgen dat er meer plaats zal zijn voor de soft top en dat daarenboven de passagiers- en bagageruimte in omvang zal toenemen.

BMW zal de nieuwe MINI Cabrio voorstellen tegen het einde van dit jaar, het model zou dan vanaf begin 2009 bij de dealers moeten staan.

Spyshots: (Via Leftlanenews.com)

MINI Cooper Cabrio

MINI Cooper Cabrio

MINI Cooper Cabrio

MINI Cooper Cabrio

Deel dit bericht:

2 reacties op "Spyshots: MINI Cooper Cabrio 2009"

  1. willems diana 18-05-2009 om 21:12

    hallo,
    er is naar het schijnt een nieuw model mini cooper cabrio die begint vanaf 15000euro(ongeveer)ik heb dat in een tijdschrift gezien;en weetniet meer welk,en niemand wil mij geloven.heel graag had ik bevestiging gezien,laat mij aub iets weten,wie weet,koop ik hem wel,alvast bedankt grtjes diana

  2. MRM 18-05-2009 om 21:34

    http://www.groenlicht.be/2008/11/28/officieel-mini-cabrio/

    Die zal minstens €25.000 kosten, geloof ik

Reageer

Reactie aan het plaatsen...