Na auto’s nu ook themapark van Ferrari

Ferrari LogoWe kennen uiteraard het hele gamma wagens van Ferrari, maar blijkbaar was enkel wagens bouwen niet genoeg voor het Italiaanse automerk. Daarom hebben ze daar besloten om een pretpark te bouwen in de Verenigde Arabische Emiraten. Daar zit er veel geld, dus misschien wel de ideale locatie. Wat de locatie nog idealer maakt is het feit dat er bij het pretpark ook een F1-circuit zal liggen, dat gepland is afgewerkt te zijn tegen 2009. Tegen dan zouden er daar ook officiële F1-racen gereden moeten worden. Naast de eerste steen zal Ferrari een ‘tijdscapsule’ – lees: doos – leggen, waarin er een piston van de F1-wagen van dit jaar zit. Tegen 2047 wordt deze doos geopend, wat het geheel een tijdreis maakt. Benieuwd wat de mensen in de toekomst van onze hedendaagse pistons vinden…

Deel dit bericht:

1 reactie op "Na auto’s nu ook themapark van Ferrari"

  1. PJS 07-11-2007 om 17:31

    Onnozel plan behalve dan dat F1-circuit

Reageer

Reactie aan het plaatsen...