Audi_A7_Gespot
De nieuwe Audi A7 is bijna klaar, zo bewijzen enkele spyshots. Het Sportback Concept werd verder uitgewerkt tot een productiemodel en moet concurreren met de Mercedes CLS.

De Audi A7 kan op twee verschillende manieren geïnterpreteerd worden. Aan de ene kant is hij de meer gestroomlijnde versie van de Audi A6, aan de andere kant is hij de grotere versie van de Audi A5 Sportback. Als je de eerste interpretatie volgt komt je uit bij een veredelde Audi A6 die een iets groter style-gehalte heeft en wellicht ook over betere motorisaties zal beschikken en een keuriger interieur zal hebben.

Wij gaan echter voor de interpretatie van de grotere versie van de Audi A5 Sportback. Net zoals de Audi A5 Sportback beschikt de Audi A7 immers over deuren zonder omlijsting, ook de achterkant lijkt bijzonder goed op de achterkant van de Audi A5 Sportback. De Audi A7 Sportback zal iets meer dan 5 meter lang zijn.

Aan de achterkant zien we een spoiler, die misschien nodig zal zijn om de kracht van de verschillende motorisaties op de baan te brengen. Zo zullen er onder meer V8-motoren onder de zonet vernoemde motorkap komen te liggen. De V8-dieselmotor die misschien in de Audi A7 kan liggen zou zelfs om en bij de 800 Nm koppel produceren. Dit gekoppeld aan een zeventraps automaat en een Quattro vierwielaandrijving moet wel vonken geven. Wij verwachten in de komende maanden nog meer nieuws over de Audi A7. (via WCF)

Audi A7

Audi A7