MSC Cruises gaat in zee met de Formule 1 (2023)MSC Cruises blijft de officiële cruisepartner van de Formule 1 tot het einde van het wereldkampioenschap in 2026!

Na voornamelijk races op het Europese halfrond trekt de Formule 1 steeds verder de wijde wereld in. Zo racen we dit jaar driemaal in Noord-Amerika en komt een race in Afrika ook steeds dichterbij. Dit dankzij de stijgende interesse voor dé koningsklasse van de autosport, iets wat nieuwe eigenaar Liberty Media graag zal horen. Ook de populaire Drive To Survive (Netflix) reeks heeft (zéér) sterk bijgedragen aan de actuele F1 hype.

MSC Cruises, de actuele cruisepartner van de Formule 1, surft graag mee op die sterke(re) belangstelling en de internationale expansie. Zo wordt hun partnership verlengd tot en met het 2026 seizoen met de nodige zichtbaarheid op en rond de F1 tracks. En nog interessanter, ze zullen ook unieke hospitality experience formules aanbieden vanop hun luxueuze cruiseschepen!

Zo zal de MSC Virtuosa eind november 2023 aanmeren in de haven van Abu Dhabi om daar de seizoensfinale van dichtbij mee te maken! Deze 330 meter lange “boot” heeft 16 niveau’s en biedt plaats voor ongeveer 5.000 passagiers. Alle verschillende pakketten en prijzen staan mooi beschreven op hun website. Bij voldoende interesse zal MSC Cruises dit het aanbod uitbreiden met extra schepen en op andere locaties.

Bovendien functioneert MSC Cruises ook als hoofdsponsor voor onze eigenste Grote Prijs van Spa-Francorchamps! Dit seizoen zal die gereden worden op zondag 30 juli 2023!