Poppy lanceert zuiver elektrische steps in Brussel (2022)Na de eerdere lancering in Antwerpen zijn de elektrische Poppy steps nu ook beschikbaar in Brussel!

Poppy Mobility, de 100% Belgische start-up van gedeelde mobiliteit en deel van D’ieteren, viert een nieuwe mijlpaal in haar ontwikkeling door de lancering van deelsteps in Brussel. Meer dan 1.500 zuiver elektrische steps zullen in de komende dagen aan de Brusselse Poppy vloot toegevoegd. Die omvat ook diverse compacte stadswagen en zelfs praktische bestelwagens. Poppy Mobility hanteert daarvoor het sharing service concept met het oog op een ultieme multi-modaliteit. Oftewel het juiste vervoersmiddel inzitten op het juiste moment. Dat kan eenvoudigweg via de app, dit zowaar voor een aantrekkelijke all in prijs!

Net zoals bij de rode deelwagens zijn de Poppy steps gemakkelijk te herkennen in Brussel. Geheel volgens de logica benadrukt Poppy de logische veiligheidsvoorschriften (één persoon per step, niet op voetpad rijden, doelgericht parkeren, …) zodat het voor iedereen leuk en veilig blijft.

De stad Brussel en de belangrijkste actoren van de gedeelde mobiliteit bieden de mogelijkheid voor de inwoners om zich dagelijks in de stad te verplaatsen zonder dat ze een persoonlijk voertuig hoeven te bezitten. Zich tot de zachte mobiliteit wenden zou zowel voor een vermindering inzake verkeersdrukte als parkeerschaarste zorgen. Poppy werpt zich dan ook uitdrukkelijk op als een écht alternatief voor het persoonlijke autobezit.

Naast Antwerpen en Brussel is Poppy ook beschikbaar in Mechelen. De lancering in andere Belgische steden zou voor binnenkort zijn.

Meer informatie op www.poppy.be!

Poppy lanceert zuiver elektrische steps in Brussel (2022)