Uittip: Zoute Grand Prix 2015 [8-9-10-11 oktober]

Uittip: Zoute Grand Prix 2015 [8-9-10-11 oktober]Goed nieuws voor de Belgische autoliefhebbers, in oktober is het terug de Zoute Grand Prix te Knokke!

Jaar na jaar weet de organisatie van de Zoute Grand Prix in Knokke te lat hoger en hoger te leggen. In deze mondaine badstad heb je altijd wel veel kans om blitse bolides, dure sportwagens of leuke klassiekers tegen het lijf te lopen, tijdens het Zoute GP weekend kan je er niet meer naast kijken! Vanaf donderdag starten diverse activiteiten (Rally, Concour D’Elegance, Top Marques, GT Tour, Bonhams verkoop, …) met een knallend slot op zondag 11 oktober 2015 wanneer zowel de dijk als het Albertplein volgestouwd worden met allerhande begeerlijke bolides, tot groot jolijt van het – traditiegetrouw talrijk aanwezige – publiek.

De Belgische autoconstructeurs waren al sinds het begin behoorlijk enthousiast met dit initiatief, de laatste jaren zien ze in de Zoute Grand Prix dé ideale gelegenheid om hun nieuwste sport- en/of prestigieuze bolides hier voor te stellen aan het grote publiek. Hieronder enkele primeurs:

Weer of geen weer, als liefhebber van sportwagens, classics of de gezellige drukte aan de Belgische Kust weet je dus wat er te doen staat tussen 8 en 11 oktober. Check de website voor meer informatie én het volledige programma hier!

Nog steeds aan het twijfelen?
Bekijk onze fotoreportages van de Zoute Grand Prix 20102013 en 2014

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...