Forza Motorsport 6 komt in september

Forza Motorsport 6 komt in septemberEen nieuwe versie van Forza Motorsport ligt dit najaar in de winkel met exclusief de Ford GT!

Op de grote E3 gamesbeurs werd zojuist een nieuwe release van Forza Motorsport aangekondigd, tegen 15 september 2015 zou je zelf al achter het virtuele stuurwiel kunnen kruipen op je Xbox One. Om de presentatie wat extra kracht bij te zetten verscheen de bloedstollende Ford GT ook even op het podium, de wagen is dan ook duidelijk aanwezig in de promotiecampagne én zal enkel in Forza Motorsport beschikbaar zijn.

Naast deze stoere Amerikaan zijn er ook nog 449 andere bolides aanwezig, de ene al wat sportiever dan de andere. Racen kan je doen op 26 verschillende locaties die haarscherp werden nagebouwd, via de multiplayer modus kan je gezellig spelen in een groep van maximaal 24 spelers. Naast een behoorlijk realistisch spelverloop kan Forza 6 ook uitpakken met diverse weertypes (met logische gevolgen) en dag/nacht transities.

Met de lancering in september zijn de heren (en dames) van Turn 10 Studies (Microsoft) alvast de grote viraal van Gran Turismo 7 (Polyhony Digital) voor, deze zou pas in 2016 gelanceerd worden voor de Playstation 4. Beide games zijn overigens beschikbaar in 1080p (full HD) aan 60 frames per seconde wat in “gewone mensentaal” wil zeggen dat de graphics haarscherp zullen zijn!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...