Spyshots: Audi A4 Avant 2015

Spyshots: Audi A4 Avant 2015Ook een nieuwe Audi A4 Avant maakt zich klaar voor een nakende lancering!

Als alles goed verloopt presenteert Audi op hun eigenste Autosalon van Frankfurt in september een volledig nieuwe generatie A4! De knappe berline is nog steeds het vlaggenschip van deze reeks maar zeker in België zal het voornamelijk draaien om de meer praktische break die Audi steevast tot Avant omdoopt. Van die toekomstige A4 Berline bestond er al heel wat beeldmateriaal, nu kunnen we daar ook enkele spyshots van de A4 Avant aan toevoegen.

Naast een grote(re) kofferruimte volgt deze A4 Avant natuurlijk dezelfde designvisie en motorengamma als zijn familieleden, later mogen we ook een nieuwe A4 Allroad verwachten om onze Amerikaanse vrienden op hun wenken te bedienen. Ook een nieuwe generatie Audi A5 Coupé, Cabrio en Sportback zal heel wat overnemen van deze A4, deze middenklasser is dus van onmiskenbaar belang voor de heren uit Ingolstadt om voldoende gewicht te kunnen bieden tegen München en Stuttgart!

Voor het exterieurdesign verwachten we wederom een sterke evolutie dan een revolutie, never change a winning team dan ook! Binnenin zal alles een stuk moderner en kwalitatiever worden, qua afmetingen verwachten we geen al te grote veranderingen. De vele motorisaties worden ongetwijfeld krachtiger én tegelijk zuiniger, efficiënter en vergevensgezinder voor het milieu. Ook een (plug-in) hybrid zou ook tot de mogelijkheden behoren, erna volgen uiteraard de krachtige S en RS modellen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...