Autosalon Geneve 2014 Live: Citroen

Citroen C4 Cactus - Geneva 2014 Live
Rubberen Airbumps op de C4 Cactus en een Zwitserse vlag op de C1.

De nieuwe C4 Cactus is in wereldpremière voorgesteld. Op het eerste zicht een vrij normale wagen voor de beursvloer. Tot je beseft dat het een productieversie is die binnenkort gewoon bij de dealers en misschien zelfs op oprit van je(zelf) buren staat. De Airbumps hebben de productielijn gehaald wat een zeer uniek gimmick is dat misschien later op meerdere modellen/merken terug te vinden is. Maar zo’n vaart zal het wel niet lopen.

Minder aandacht gaat naar de kleine C1 die speciaal voor het Salon in een Zwitsers jasje is gestoken. Ze heten het de C1 Swiss & Me die wordt gekenmerkt door een Zwitserse vlag bovenop het dak aangevuld met witte en rode accenten op het koetswerk. Het is een voorbeeld van hoe de nieuwe C1 gepersonaliseerd kan worden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...