Teaser: Infiniti Q50 Eau Rouge

Infiniti Q50 Eau Rouge
Deze Infiniti op testosteron komt naar het Autosalon van Detroit.

Infiniti heeft een nieuwe teaserafbeelding gelost van haar Q50 Eau Rouge Concept, gebaseerd op een brave Q50 Sedan maar dan met een door de Formule 1 geïnspireerd exterieur. Met behulp van de jongens van Red Bull wordt er uitdrukkelijk met de spierballen gerold en daarvoor werden tal van koolstofvezel onderdelen gemonteerd: een splitter, zijschorten, een diffuser, een carbon dak à la BMW M3/M4 en carbon spiegelkapjes.

Verder staat de uitgeklopte Q50 op 21-inch lichtmetalen velgen, heeft de wagen een geventileerde motorkap, een achterspoiler en een sportuitlaat. Aan welk motorblok die gelinkt is, dat wilde Infiniti voorlopig nog niet kwijt. Meer details worden sowieso verwacht in aanloop naar de onthulling op 14 januari.

Infiniti Q50 Eau Rouge Preview

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...