Teaser: Citroen DS 5LS

ds
Citroën lost een teaser van de zogeheten DS 5LS. Op 19 december maakt deze zijn debuut.

Zoals we kunnen afleiden uit de foto is Citroën aan het werken aan een sedan-variant van de DS4 om zo meer opbergruimte te creëren in vergelijking met het originele model. De kans is echter relatief groot dat het model enkel verkocht zal worden in China, hoewel rumoeren op het web circuleren dat de DS LS5 ook wel eens naar Europa zou durven komen.

Een model dat wel zeker enkel in China verkocht zal worden is de DS X7. Dit is de productieversie van het opmerkelijke Wild Rubis concept (zie onder). De wagen staat gepland om ergens volgend jaar op de markt te verschijnen. Dit model zal gemaakt worden door de Changan-PSA joint-venture. Of we al een concept van de DS 5LS te zien krijgen op het Autosalon van Brussel is dus nog maar zeer de vraag. (Via: WCF)

Citroen DS Wild Rubis 21

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...