Spyshots: Audi RS3

Audi RS3 2014 Spyshot
Audi legt de laatste hand aan de RS3 (Sportback).

Een ongetraind oog zou hier wel eens een reguliere Audi S3 kunnen zien, maar in feite is het een vroeg prototype van de nieuwe Audi RS3. Een getraind oog heeft het bij Audi af en toe al even moeilijk, maar het waren de geluiden die van onder de motorkap kwamen die de fotografen overtuigden. Een op het eerste zicht iets breder spoor en wat grotere remschijven zorgen voor verdere bevestiging.

Onder de motorkap wordt ook bij de nieuwe RS3 de gekende 2.5-liter vijfcilinder turbo verwacht, die eveneens de voorganger alsook de TT RS aandrijft. De nieuwe versie van de motor zal natuurlijk krachtiger en zuiniger worden, met een vermogen dat zo’n 360 pk zal bedragen. Slechts een kleine toename, maar gecombineerd met het dieet dat de A3 onderging zouden de prestaties toch al eens substantieel kunnen verschillen. Zowel een driedeurs RS3 als vijfdeurs Sportback worden verwacht. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...