Gerucht: Volkswagen Up! met lange wielbasis


Volgens een recent bericht plant Volkswagen een Up! met verlengde wielbasis.

Het concept van de driedeurs up! begrepen we, dat van de praktische vijfdeurs ook nog wel. Elektrificatie ervan was ook volledig logisch en zo kregen we de e-up!. Maar een up! met verlengde wielbasis? Dat mag Volkswagen ons eens uitleggen…

Volgens het Britse Autocar is de Volkswagen up! met verlengde wielbasis volop in ontwikkeling, al zal deze wagen niet over alle markten verspreid worden. Europa zou bijvoorbeeld uit de boot vallen, maar ook China. En dat laatste komt alweer als een verrassing, want laat dat nu net het land zijn waar het grootste percentage van wagens met verlengde wielbasis naartoe gaat. Nu goed, ALS hij er komt zal de up! met verlengde wielbasis logischerwijs meer beenruimte bieden aan de achterste passagiers. En tot zover het nieuws… (Via: Autocar)

Lees hier onze rijtest met de Volkswagen Up!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...