Topless: Lamborghini Veneno Roadster

Lamborghini Veneno Sound
Lamborghini ziet de toekomst voor een Veneno Roadster rooskleurig in.

Iedereen herinnert zich ongetwijfeld de brute, extreme en perperdure Lamborghini Veneno vanop het Autosalon van Genève 2013. Een dikke 6.5-liter V12, 650 pk, een topsnelheid van 354 km/u en een prijskaartje van zo’n 3,57 miljoen euro. Mooi verdiend!

Maar met slechts 3 exemplaren, die bovendien meteen uitverkocht waren, zag Lamborghini een grotere potentiële winst natuurlijk  verdwijnen. Nu bevestigt CEO Stephan Winkelmann dan ook dat er nog enkele Veneno’s komen, en beter nog, zonder dak! Negen exemplaren zouden ditmaal gebouwd worden, elk terug met een gelijkaardig en vermoedelijk zelfs nog iets hoger prijskaartje. Hij mag dan nog zes wagens minder exclusief zijn, genieten van de soundtrack van een V12 met de wind in de haren is nu eenmaal zoveel meer waard.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...