Video: Officiele beelden van Mclaren P1 en Button


Mclaren heeft een officieel promotiefilmpje losgelaten van de ontmoeting tussen twee grootheden in wording

Recentelijk lieten we jullie reeds weten dat Jenson Button de Mclaren P1 onder de loep nam. De video die we jullie toen lieten tonen, was wel nogal flets gefilmd. Nu hebben we voor jullie dan ook de officiële video te pakken die McLaren de wereld instuurde. Als voormalig wereldkampioen F1 in 2009 is Jenson de geknipte man voor een proefritje in de P1! “the coolest Mclaren by far” aldus Button. Een bekende Formule 1 rijder zijn heeft bovendien nog extra voordelen, want hij heeft ook de Mclaren M8D Can-Am mogen testen. “A proper beast” verklaart hij. Genoeg gepraat, om het allemaal wat levendiger te maken kan je hieronder de officiële video checken!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...