Video: Jenson Button en de McLaren P1 in Goodwood

mclaren P1 Jenson button
Jenson Button gaat voor de eerste keer hard met de McLaren P1.

En welke gelegenheid is daar beter voor dan het Festival of Speed in de achtertuin van Lord March? Geen enkele dus. FortyOneSix legde alles vast op de gevoelige plaat en stelde de wereldkampioen nog enkele simpele vraagjes vooraleer hij de berg opreed in een luttele 53 seconden. Na afloop heeft Jenson het nog over ‘quite a lot of power’ en ‘hell of a lot of a car’, waarna hij afsluit met ‘it was good fun’.

Voor Button is de 916pk uit de 3.8-liter V8 blijkbaar niet al te angstaanjagend, alhoewel hij toch voorzichtig blijft tijdens zijn speed run. De McLaren staat niet meteen zacht afgeveerd, waardoor het hobbelige wegdek wat vertrouwen wegneemt – niettegenstaande de immense hoeveelheden grip. Wij zijn al blij dat McLaren hun P1 gestart kreeg.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...