Over the top: Lamborghini Aventador Limousine

lamborghini aventador limousine
Cars For Stars ging aan het knutselen met een Lamborghini Aventador en maakte…

…een ware “Lambo-Limo”. Gelukkig blijft het voorlopig nog bij een concept, want je moet wel gek zijn om een supercar als de Aventador om te bouwen tot opzichtige limousine. Er is echter nog een kans dat dit concept tot leven komt: “it could easily materialize into a real, tangible car”, zodus Cars For Stars.

De render toont ons dat de “Lambo-Limo” uitgerust zou worden met vier schaardeuren, lounge-zetels, televisies, minibars en dus eigenlijk alles wat je terugvindt in de doordeweekse limousine. Onder de oranje lak is nog steeds de zelfde V12 6.5-liter motor te vinden die goed is voor 700 pk en 690 Nm koppel. Geen sprint naar de honderd in 2.9 seconden of topsnelheid van 350 km/u door het extra gewicht, maar ongetwijfeld zeer snel ter plaatse.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...