Rowin Atkinson betaalt zich blauw voor McLaren F1

rowin atkinson crash mclaren F1
Het bedrag dat Rowan Atkinson moet neertellen voor de reparatie van zijn McLaren F1 is bekend.

Wie zich nog de crash van Mister Bean herinnert in Augustus 2011, weet dat de McLaren F1 van de Brits-komische legende er allesbehalve proper uitzag. Hij verloor de controle over zijn supercar op een glad stuk op de A605 nabij Peterborough, waarna de experts niet minder dan vier weken nodig hadden om het reparatiebedrag te schatten.

Het uiteindelijke bedrag dat Mr Atkinson zijn verzekering zal moeten neertellen is hallucinant. Met een reparatiekost van 910.000 Britse pegulanten of  €1.076.051 kreeg hij de grootste rekening ooit in het Verenigd Koninkrijk; tot drie maal groter dan het vorige record. Rowin Atkinson reed onlangs eindelijk opnieuw met zijn duurste speeltje en omschreef het als: “putting a familiar sweater on”. Laat ons alleen hopen dat er nu geen scheuren meer inkomen. Een Mini als vervangwagen dan maar? (Via: Metro)

rowin atkinson on his mini

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...