Lamborghini komt met Aventador Roadster

lamborghini aventador roadster
Op 12 november zal Lamborghini hun nieuwste versie van de Aventador onthullen in Miami. En het wordt er eentje zonder dak!

De lokale dealers zijn de eersten die hem zullen zien, samen met hun cliënteel. De Aventador Roadster begint in Miami en doorkruist daarna het Amerikaanse landschap tot in Los Angeles. Wij, Europeanen, moeten echter niet treuren, want Lamborghini organiseert zoals gewoonlijk een aantal lokale onthullingen in hun fabriek.

Gelukkig voor ons loste Lamborghini al wat informatie over de Aventador Roadster. De nieuwe LP 700-4 vertrekt van een monocoque gemaakt met de meest stevige carbonvezels, wat zorgt voor heel wat gewichtsbesparing. Onder de kap krijgen we supercijfers. Een 6.5-liter V12 motor drijft alle wielen aan met een kracht van niet minder dan 700 paarden. In de normale versie is de beleving al onvergetelijk. Voeg de blootstelling aan de natuurelementen toe en we krijgen het verhaal van de Aventador Roadster.

lamborghini aventador roadster

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...