Officieel: Audi A6 en A7 Black Edition

Audi A6 Black Edition
Audi introduceert de Black Edition voor de A6, A6 Avant en A7 Sportback, althans in het Verenigd Koninkrijk.

Doet Audi het niet goed in het Verenigd Koninkrijk, of houden de Engelsen gewoonvan een maatje groter? Feit is dat Audi de Black Edition enkel lanceert aan de andere kant van de Noordzee, en dat voor de A6, A6 Avant en A7 Sportback. De A6 krijgt maar liefst 20-inch velgen met titanium afwerking, op de A7 zijn ze zelfs 21-inch groot. Verder bemerken we ook de zwarte grille, ruitomlijsting, nummerplaatframe en verdonkerde achterruiten.

Binnenin krijgen de modellen zwarte lederen sportzetels, een volledige S-Line uitvoering, een DAB digitale radio, iPod input en een BOSE surround systeem. De Black Edition is combineerbaar met alle motorisaties, uitgenomen de 4.0-liter TFSI uit de S6 en S7. Prijzen lopen van 35.010 pond voor de A6 over 36.970 pond voor de Avant tot 50.575 voor de A7 Sportback Black Edition. Of Audi een gelijkaardige editie zal lanceren in België, is helaas niet geweten.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...