Meer foto’s: Jaguar F-Type

Jaguar F-Type Gelekt
Hoewel Jaguar nog steeds niet met een officieel bericht over de F-Type is gekomen, lekten vandaag een hele reeks foto’s op het internet.

Jaguar zal in Parijs de F-Type voorstellen, een nieuwe instap Roadster voor het merk. Het model is gebaseerd op de C-X16 Concept die vorige jaar in Frankfurt werd voorgesteld, en de productieversie lijkt uiteindelijk toch redelijk wat elementen van dat concept overgenomen te hebben. Vooraan zien we nieuwe koplampen, een gapende bek en fikse luchthappers. In profiel toont de F-Type een slank lijnenspel, terwijl achteraan de achterlichten van de C-X16 Concept hun weg bijna integraal vonden naar de productieversie.

Onder de motorkap komt een nieuwe 3-liter Supercharged V6 met 335 of 375 pk, daarnaast zou ook een nieuwe dichtgeknepen versie van de 5-liter V8 aangeboden worden, al is nog niet bekend over hoeveel pk die zal beschikken. Meer details volgen nu ongetwijfeld zeer binnenkort, aangezien haast alle officiële beelden op het internet staan. Wij houden jullie op de hoogte. (Via: TeamSpeed)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Meer foto’s: Jaguar F-Type"

  1. WB 26-09-2012 om 12:55

    Kan niet wachten tot de jongens van Top Gear hem te pakken krijgen!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...