Koopje: Lamborghini Urus al vanaf 170.000 euro?

Lamborghini Urus SUV
Lamborghini’s toekomstige SUV zou al vanaf 170.000 euro te koop zijn, daarmee wordt de Urus het goedkoopste model uit het Lamborghini gamma.

De Lamborghini Urus werd eerder dit jaar als concept getoond op het autosalon van Peking, en kreeg algemeen veel lovende kritieken. De Urus moet de sportiefste SUV van onze planeet worden, daarom probeert Lamborghini het gewicht onder de 2 ton te houden door intensief lichtgewicht materialen zoals koolstofvezel en aluminium te gebruiken. Het model zou binnen enkele jaren op de markt komen en krijgt het onderstel van de volgende generatie Audi Q7, Porsche Cayenne en Volkswagen Touareg mee.

Onder de motorkap komt een 4.2-liter Twin-Turbo V8 met 600 pk en 650 Nm koppel, knalprestaties lijken dus gegarandeerd! De startprijs zal volgens de laatste berichten op 170.000 euro uitkomen, en daarmee wordt de Urus de goedkoopste Lamborghini in het gamma van het merk. (Via: Car)

Lamborghini SUV Urus

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...