Audi stelt ambitieuze vooruitzichten bij

Audi Q5 Facelift
Audi’s plan om de grootste te worden in de luxemarkt, werd uitgesteld tot 2020.

Het zal nog even duren tot de meeste luxewagens ter wereld vier ringen dragen, dat werd duidelijk bij een uitspraak van Audi CEO Rupert Stadler, in een interview met de Sueddeutsche Zeitung. Oorspronkelijk beoogde Audi haar doel te bereiken in 2015, maar dit zou nu bijgesteld zijn tot 2020. Nieuwe concurrentie en een onstabiele Europese economie lijken de grootste spelbrekers voor de autobouwer uit Ingolstadt.

Verkoopprognoses weigerde Stadler te geven, maar de weg wordt volgens hem steeds hobbeliger. Niet dat Audi haar doel volledig verlaat, ondanks de lagere verwachtingen wil én zal Audi volgens hem BMW inhalen. En eens ze dat doen, zullen ze die positie verdedigen en immer behouden. (Via: AutomotiveNews)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...