Speciale editie: Audi TT Coupe S-Line Competition

Audi TT Coup  S line competition/Farbe: Misanorot
Audi heeft een speciale versie van de Audi TT gelanceerd: de TT S-Line Competition.

Audi brengt de TT S-Line Competition op de markt, een speciale editie die allerlei sportieve opties meekrijgt tegen een aantrekkelijke prijs. Zo krijgt de TT S-Line Competition alle onderdelen van het S-Line pakket, met ondermeer speciaal ontworpen bumpers, luchtinlaten, zijschorten, S-Line badges, unieke uitlaatpijpen en een diffuser. Daarnaast is er ook plaats voor enkele exclusieve details, zoals een vaste achtervleugel à la TT RS en Xenon Plus koplampen met LED dagrijlichten. De unieke editie is beschikbaar in acht verschillende kleuren, staat standaard op 19″ velgen met “Rotor” design en ziet zijn ophanging met 10 millimeter verlaagd om extra sportief voor de dag te komen. Het interieur krijgt daarnaast ook S-Line accenten, met ondermeer plaats voor speciale deurlijsten, aluminium accenten, leder, sportstoelen en een sportstuur.

De S-Line Competition is enkel beschikbaar voor de TT Coupé en voor alle versies tot 211 pk. Deze unieke editie wordt voor een meerprijs van 4.300 euro verkocht, daarmee sparen klanten gemiddeld 50% ten opzichte van de losse optieprijzen. De Audi TT S-Line Competition kan vanaf vandaag bij de dealers worden besteld.

Audi TT Coup  S line competition/Farbe: Misanorot

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...