Bonus voor werknemers Audi Brussel

Audi-Brussels-A1-Sportback-Brussel
Dankzij recordwinstcijfers zullen 2.850 werknemers van Audi Brussel in september een premie krijgen die kan oplopen tot 3.500 euro per werknemer.

De Volkswagengroep heeft deze maand recordwinstcijfers bekend gemaakt, in totaal werd 11,3 miljard euro winst geboekt, een verdubbeling ten opzichte van 2010. Ook het personeel van de onderliggende merken deelt in de winst. Voor Audi Brussel zou het gaan over een premie tot 3.500 euro per werknemer. De premie hangt af van de productiedoelstellingen, aangezien in Brussel de populaire A1 geproduceerd wordt kan het personeel er zich in de handen wrijven. Ook tijdelijke werknemers komen in aanmerking voor een premie.

Audi Brussels A1 Sportback

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...