Gelekt: Lamborghini Aventador J Speedster

Lamborghini Aventador J Speedster Gelekt
Lamborghini zal in Genève de Aventador Speedster voorstellen, een uiterst minimalistische sportwagen.

Lamborghini zal volgens de geruchten in Genève twee nieuwe modellen voorstellen, de eerste première is nu reeds op internet gelekt. Aanschouw de Lamborghini Aventador Speedster, een uiterst minimalistische Roadster die in beperkte oplage zal worden gebouwd. De Speedster verliest ten opzichte van de reguliere Aventador zijn dak, krijgt in ruil een klein windscherm en verliest verder zowel zijn airco en audiosysteem, duidelijk alles om op gewicht te besparen.

Verdere details ontbreken uiteraard nog, maar worden vanavond verwacht wanneer de VW-Groep zijn nieuwe modellen in Genève presenteert. In welke oplage de Speedster gebouwd zal worden is nog niet bekend, maar de oplage zal sowieso beperkt zijn. Het kostenplaatje is sowieso buiten proportie, maar dat zal de kopers niet deren, uitverkopen doet hij sowieso.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...