Audi Manager bevestigt Lamborghini SUV

Lamborghini SUV Preview
De geruchten rond de komst van een Lamborghini SUV flakkeren weer op, wordt het de tweede première voor Lamborghini in Genève?

Sinds het Italiaanse blad Quattroruote foto’s van een Lamborghini SUV in zijn magazine heeft gepubliceerd gaan de speculaties in de autowereld in crescendo. Zijn de foto’s officieel of zijn het zelf gecreëerde impressies? Niemand lijkt het met zekerheid te kunnen zeggen. Eerst werden de geruchten rond de komst van de SUV als pure roddels afgedaan door een verantwoordelijke bij het merk, maar nu zou een manager bij Audi bevestigd hebben dat Lamborghini werkt aan een SUV.

Volgens de Audi Manager kloppen de geruchten in de pers grotendeels, Lamborghini zou dus werken aan een opvolger voor de Lamborghini LM002. De nieuwe Crossover die Lamborghini zal voorstellen maakt normaal zijn opwachting op het autosalon van Bejing, eind april. Vermoedelijk zal het dus niet de tweede première voor Lamborghini in Genève worden. De Lamborghini SUV zou de Lamborghini line-up moeten uitbreiden naar drie modellen, naast de Gallardo en de Aventador. De SUV zou 5 meter lang zijn, zou een gelijkaardige daklijn hebben als de BMW X6 en zou de typisch agressieve styling van Lamborghini het geheel afkruiden. De SUV staat op het platform van de Cayenne, Touareg en Q7, onder de motorkap komt vermoedelijk een 5.2-liter V10 met 580 pk.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...