Gelekt: Audi A1 Sportback

Audi A1 Sportback Lek
Ja jongens en meisjes, hier is ie dan: de Audi A1 Sportback!

Morgen zal Audi officieel de Audi A1 Sportback voorstellen, kortweg een vijfdeurs A1. Het design is dan ook niet meteen verrassend, al is de bolle vorm van de dakboog wel verdwenen door de twee extra deuren. De Audi A1 Sportback is qua afmetingen niet groter dan de driedeurs A1, hij is namelijk 3,95 meter lang, 1,42 meter hoog en 1,75 meter breed. De wielbasis van 2,47 meter werd ook behouden, echt riant zullen we de beenruimte achteraan dus niet kunnen noemen. Net als de driedeurs A1 zal de Sportback gebouwd worden in de Belgische Audi-fabriek in Vorst. (Foto’s via: Cars.ru)

De Audi A1 Sportback is ondertussen officieel, hier vind je alle details!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...