Jaguar XKR-S Cabrio in LA!


Jaguar zal de Jaguar XKR-S Cabrio voorstellen op het autosalon van LA. Wij blikken even vooruit!

Onder de motorkap van de Jaguar XKR-S zal naar alle waarschijnlijkheid de 550 pk sterke variant van het 5.0 liter grote V8-benzineblok van Jaguar komen liggen. Met dat vermogen gaat een koppel van 680 Nm gepaard. De sprinttijd van nul naar honderd zou minder dan 4,5 seconden bedragen, terwijl de topsnelheid boven 300 km/u zou uitkomen.

Aan de buitenkant verwachten we een andere bumperkit te zien. Hij zou vooral aerodynamischer moeten zijn. Achteraan vinden we naar alle waarschijnlijkheid een spoiler terug. Aan de binnenkant zal Jaguar de sportieve kuipstoelen uit de Jaguar XKR-S installeren. Ondanks het feit dat cabrio’s meer wegen omwille van allerlei veiligheidssystemen, zou het extra gewicht bij de Jaguar XKR-S Cabrio binnen de perken gehouden worden.

Lees hier onze rijtest met de Jaguar XKR.
Lees hier onze rijtest met de Jaguar XK Cabrio. 

Jaguar XKR-S Cabrio

Deel dit bericht:

2 reacties op "Jaguar XKR-S Cabrio in LA!"

  1. BNNY 15-11-2011 om 11:15

    Jummie!

  2. Wolf 15-11-2011 om 12:26

    Via autoweek.nl kunt u een goede spy-filmpje zien en horen….

Reageer

Reactie aan het plaatsen...