Volkswagen Tiguan krijgt R-Line pakket

Volkswagen Tiguan R-Line
Volkswagen zal voortaan ook een R-Line pakket voorzien voor de Volkswagen Tiguan, ideaal voor wie het iets sportiever mag.

De Tiguan is momenteel de best verkochte SUV op de Duitse markt, om populair te blijven besloot Volkswagen voortaan ook een R-Line pakket aan te bieden voor de middelgrote SUV. Het pakket voegt zowel binnenin als aan de buitenkant allerlei sportieve accenten toe aan de Tiguan. Aan de buitenkant start men vanaf de meest dynamische ‘Sport & Style’ uitvoering en voegt men er nieuwe bumpers in koetswerkkleur, chromen accenten en een dakspoiler aan toe. Daarnaast vinden we achteraan ook een diffuser terug en is er plaats voor aluminium instaplijsten en een R-logo in de grille. Om het geheel af te werken krijg je er ook nog nieuw ontworpen 19″ Mallory velgen bovenop. Het exterieurpakket wordt los verkocht voor 2.460 euro.

Wie ook het interieur van een upgrade wil voorzien kan kiezen voor het R-Line interieurpakket. Dit pakket omvat sportstoelen vooraan, R-logo’s allerhande, een multifunctioneel stuur met aluminium accenten, een zwarte hemelbekleding en pedalen in roestvrij staal. Volkswagen vraagt 840 euro voor het interieurpakket, wie liever lederen sportstoelen heeft moet 2.120 euro neertellen. Graag wat sportieve details, maar een beperkt budget? Geen nood, de dakspoiler (150 euro) en de zwarte hemelbekleding (180 euro) staan voortaan ook los op de optielijst.

Volkswagen Tiguan R-Line

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...