Citroen DS3 Ultra Prestige: een trapje hoger

Citroen DS3 Ultra Prestige
De Citroën DS3 voelt op zich al redelijk premium aan, maar voor wie dat niet zou volstaan is er de DS3 Ultra Prestige.

De DS3 Ultra Prestige kan stoefen met hoogwaardige materialen en productieprocessen die volgens Citroën nooit eerder in de automobielindustrie gebruikt werden. Naargelang de lichtinval wordt er bijvoorbeeld een DS-logo zichtbaar op de dakhemel. Steeds kan men een kleurenspel onderscheiden tussen mat en glanzend. De wagen staat op 17″ velgen met diamantlook en een donker chromen afwerking voor de zijspiegels, de sierstrips en de grille.

Aan de binnenkant vinden we een zogenaamd horlogebandmotief terug, specifiek ontworpen voor de DS-lijn van Citroën! Voor- en achteraan wordt dit pareltje voorzien van semi-aniline leder, leder van een kwaliteit die normaal enkel voor maatwerk voorbehouden is. Het dashboard wordt in het wit leder ingepakt. Om het geheel af te werken, krijgt de DS3 Ultra Prestige ultra dikke vloermatten.

De Ultra Prestige is beschikbaar met 2 motoren: een 150 pk sterke benzinemotor en een 110 pk sterke dieselmotor. De wagen kan enkel in zwart, grijs, bruin en wit geleverd worden, maar kopers krijgen behoorlijk wat keuze tussen verschillende tinten en zelfs combinaties. Goedkoop is het allemaal niet, de dieselmotor kost je €26.430, voor de krachtiger benzinevariant betaal je €25.170. De keuze is snel gemaakt!

Lees hier onze rijtest met de Citroën DS3.
Lees hier onze rijtest met de Citroën DS3 Racing. 

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...