Frankfurt ’11: Volkswagen Beetle R Concept

Volkswagen Beetle R Concept
Volkswagen toont in Frankfurt de voorbode van een Beetle R.

De nieuwe Beetle is duidelijk gericht op een mannelijker publiek dan de vrouwelijke New Beetle. Hoewel de standaard Beetle er reeds strakker en stoerder uitziet, komt er hoogstwaarschijnlijk binnenkort ook een Beetle R. De wagen kreeg bredere bumpers, drie luchtinlaten, een grotere spoiler, splitter en forse zijschorten. In de wielkasten van de Beetle R zitten enorme 20-inch velgen verschuild met daarachter blauwe remklauwen.

Welke motor in de Beetle R komt te liggen, is voorlopig niet geweten. Volkswagen wil eerst enkele positieve opinies horen vooraleer verder te gaan met het project. Van ons mogen ze meteen verdergaan. De meest waarschijnlijke krachtbron is een 2.0-liter TSI met 265 pk. We kunnen echter ook dromen dat Volkswagen een 2.5-liter vijfcilinder in de Beetle lepelt. Als we het nu allemaal eens heel lief zouden vragen?

Deel dit bericht:

1 reactie op "Frankfurt ’11: Volkswagen Beetle R Concept"

  1. mrnix 22-09-2011 om 8:31

    beest!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...