Infiniti toont M35h en FX by Vettel in Frankfurt

Infiniti FX Performance Vettel
Infiniti trekt naar het autosalon van Frankfurt met 2 tegengestelden: een hybride, de M35h en een benzineslurper, de FX50S.

De M35h is een hybride versie van de Infiniti M. Het is de eerste hybride die het merk op de markt brengt. Dankzij 364 pk heeft de Infiniti M35h alleszins zeker geen gebrek aan kracht. Daarenboven is het zo dat hij amper 162 gram CO2 per km uitstoot, zeker niet slecht als je rekening houdt met zijn hoge vermogen. De benzinemotor in kwestie is 3.5 liter groot, de sprinttijd van nul naar honderd bedraagt iets meer dan 5,5 seconden.

Verder zal Infiniti ook de FX50S voorstellen, die nog wat extra wijzigingen kreeg waaraan Sebastian Vettel, F1-kampioen, heeft meegewerkt. De wagen beschikt standaard over 394 pk uit een 5.0 liter V8-motor, maar zou extra vermogen krijgen. De topsnelheid komt alleszins uit boven 300 km/u, zeker en vast niet slecht voor een dergelijke logge verschijning. Naast deze 2 modellen, zal ook de rest van het gamma in Frankfurt staan, met daarbovenop nog het Etherea Concept.

Infiniti M35h

 

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...