AutoRAI 2011: Overzicht supercars

AutoRAI 2011 Supercars
Tussen de bezoekers van de AutoRAI zitten er ongetwijfeld enorm veel autoliefhebbers. De AutoRAI kan hun alvast een dag plezier bezorgen. 

Want aan supercars heerst er op de beursvloer van de Amsterdamse beurs geen gebrek. Bezoekers kunnen onder meer de fonkelnieuwe Ferrari FF, de Wiesmann Spyder Concept, de BMW M3 en 1-Reeks M Coupé, de Alfa 8C Spyder, de laatste nieuwe van Donkervoort, de Bugatti Veyron, 2 Lamborghinis, 2 Bentleys en 2 Rolls-Royces bewonderen. En dat allemaal in één hal, hal 11.

Maar naast hal 11 zijn er natuurlijk nog heel wat andere supercars terug te vinden. Mercedes nam een Maybach mee, Lexus de LF-A, Audi de R8 Spyder, Jaguar de XKR-S en ook Aston Martin stond klaar met een hele line-up. Maar voor wie al dat supercargeweld nog niet voldoende zou zijn, is er nog de Supercar Paddock waar je onder meer een Veyron, een Porsche 959, Porsche Carrera GT, SLR Stirling Moss, Lamborghini Countach, Ferrari 458 Italia en BMW M1 terug kan vinden. Dat er veel supercars staan, merken jullie ongetwijfeld aan onze enorme galerij met 72 foto’s!

Bekijk hier ons videoverslag vanop de AutoRAI!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...