Krijgt de Audi RS7 600 pk?

Audi RS7
De geruchten rond de Audi RS7 houden niet op, het model zou volgens de laatste bronnen over 600 pk beschikken.

Eerder kwamen we al met het gerucht dat de Audi RS7 over een 5.2-liter V10 met 580 pk zou beschikken, maar volgens het Amerikaanse Road & Track zal Audi kiezen voor een 4-liter Twin-Turbo V8 met 600 pk. Dat zou betekenen dat Audi niet stopt met de pk-wedren, want met 600 pk overtreft de RS7 de 570 paarden uit de toekomstige BMW M5 die zijn vermogen uit een 4.4-liter Twin-Turbo V8 haalt.

Dat we veel vermogen mogen verwachten in de Audi RS7 staat dus buiten kijf, het model zal daarnaast sowieso over Quattro vierwielaandrijving beschikken. Verder krijgt de RS7 een adaptieve ophanging, grotere luchtinlaten en 19 tot 20″ velgen. Verwacht wordt dat Audi de RS7 zal onthullen op het autosalon van Frankfurt, september volgend jaar.

Audi RS7

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...